Nyt haemme työnjohtajia ja nokkamiehiä


Haemme työnjohtajia ja nokkamiehiä raudoitusalalle.

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, koko maassa toimiva raudoitusalan yritys. Olemme erikoistuneet vaativiin raudoitustöihin asuinrakennuksissa, kauppakeskuksissa, logistiikkatiloissa sekä muissa infrastruktuurikohteissa.Kasvumme on ollut voimakasta, ja rekrytoimme nyt työnjohtajia ja nokkamiehiä vaativiin erikoiskohteisiin.

Työnjohtajana vastaat työmaalla raudoitustöiden projektijohdosta: huolehdit raudoituksen aikataulusta yhteistyössä tilaajan, suunnittelijoiden ja muiden urakoitsijoiden kanssa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös työmaan kannattavuuden ja budjetin seuranta yhdessä johdon kanssa.

Nokkamiehenä työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti raudoitustöiden johtaminen työmaalla.

Rakennusala kansainvälistyy ja digitalisoituu vahvasti, joten raudoittajan ammattitaidon lisäksi toivomme, että pärjäät suomella ja englannilla etkä vierasta tietotekniikkaa, vaan pystyt omaksumaan uusia ohjelmistoja ja työkaluja nopeasti.

Asenteeltasi olet ylpeä ammattilainen, ja haluat tehdä huippujälkeä ja rakentaa menestystä yhdessä muiden kanssa. Meillä olet osa yhteisöä, ja pääset vaikuttamaan työyhteisön kehittämiseen. Olemme kiinnostuneita kuulemaan ajatuksia ja ideoita siitä, miten asiat voitaisiin tehdä vielä paremmin.

Koulutamme kaikki valitut esimiestyöskentelyyn ja projektijohtamiseen. Perehdyttämiseen liittyvän koulutuksen lisäksi tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä työssä että se ulkopuolella.

Edellytämme vähintään 5 vuoden työkokemusta alan esimiestyöstä tai alan koulutusta. Täytämme avoimet paikat heti osaavien tekijöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausi- (työnjohto) tai tuntipalkan (nokkamiehet) ja tulokseen sidotun bonusjärjestelmän.

Tiedustelut 20.12.2016 klo 7-12, Tanja Karonen p. 050 572 4752

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse: hr@njrebar.com

Työt alkavat viimeistään tammikuun aikana, joten ehdoton takaraja hakemuksille on 31.12.2016.

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, vaativiin raudoitustöihin erikoistunut raudoitusalan yritys. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, toimialaa jatkuvasti kehittäen. Asiakastyytyväisyys, henkilöstön kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä avoimuus ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

#suomi #työnjohtaja #nokkamies #työnjohto #työpaikat #rekrytointi #duunia