Excellence-koulutusohjelman kautta johtotehtäviin? NJ Rebar rekrytoi tulevaisuuden vaikuttajia


NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, koko maassa toimiva raudoitusliike. Olemme erikoistuneet vaativiin rakennuskohteisiin, ja alkuvuodesta 2017 työskentelemme esimerkiksi Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa.

Haemme nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme kunnianhimoisia, johtamisesta, mutta myös käytännön työstä innostuvia osaajia. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi rakennusmestari AMK, insinööri tai diplomi-insinööri. Valitut sijoittuvat Excellence-koulutusohjelman kautta johtotehtäviin.

Menestys luodaan yhdessä, ja arvostamme ammattitaidon lisäksi yhteisöllisyyttä ja halua kehittyä. Panostamme aktiivisesti Iron Men -tiimimme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen sekä työssä että sen ulkopuolella, ja työntekijäetumme ovat monipuoliset ja motivoivat.

Haluat tehdä huippujälkeä ja rakentaa menestystä yhdessä muiden kanssa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan ajatuksia ja ideoita siitä, miten asiat voitaisiin tehdä vielä paremmin. Meillä olet osa noin 100 hengen kansainvälistä työyhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan omaan ja NJ Rebarin menestykseen.

Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan avoimiin työpaikkoihin Rekry100-messuilla Hyvinkäällä 24.1, Rakennusalan yritystapahtumassa Tampereen Teknisessä Yliopistossa 26.1.2017 sekä Portti Työelämään -messuilla Tampereella 21.2. Tapahtumissa on paikalla NJ Rebarin toimitusjohtaja Tanja Karonen, ja kaikkien tapahtumassa yhteistietonsa jättäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy Tab A 7,0 Android 5.1 -tablettitietokone.

Jos et pääse messuille, voit myös lähettää ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen hr@njrebar.com.

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, vaativiin raudoitustöihin erikoistunut raudoitusalan yritys. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, toimialaa jatkuvasti kehittäen. Avoimuus, kunnioitus, edelläkävijyys ja hyvinvointi ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

#NJRebar #rekrytointi #työsuhdeedut #excellenceohjelma #esimies #insinööri #työnjohtaja #raudoitusala #raudoitus #ironmen #suomi