Avoimet työpaikat NJ Rebarissa


Rekrytoimme nyt kesätöihin haalariharjoittelijoita ja Excellence-koulutusohjelmamme kautta vakituisiin työsuhteisiin nokkamiehiä ja työnjohtajia. Yrityksemme arvojen mukaisesti arvostamme työntekijöissämme avoimuutta, vastuullisuutta, vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä ja itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä kehittämismyönteistä asennetta. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvu-yrityksen kiinnostaviin kohteisiin, monipuoliset työsuhde-edut ja erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen ja kouluttautumiseen.

Katso avoimet työpaikat alta ja laita hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen hr@njrebar.com 1.3 mennessä. Haastattelut järjestetään maaliskuun aikana ja työt alkavat sovitusti - vakituiset työt mahdollisimman pian ja kesätyöt touko-kesäkuussa.

Haalariharjoitteluun kesätöihin

Palkkaamme kesätyöläisiä raudoitusasennuksen haalariharjoitteluun ajalle 1.5-30.8. Työsuhteen pituus voidaan sopia hakijan toiveiden mukaan. Edellytyksenä vähintään 18 vuoden ikä, kiinnostus rakennusalaan, ja hyvä fyysinen kunto ja englannin kielen taito, sekä työturvallisuuskortti. Eduksi katsotaan myös tulityökortti ja ensiapu 1-2. Työaika sijoittuu normaalisti ajalle 7-15.30. Tarvittaessa työsuhdetta on mahdollista jatkaa kesän jälkeen.

Nokkamiesharjoitteluun kesätöihin tai pysyvään työsuhteeseen

Palkkaamme nokkamiesharjoittelijoita operatiiviseen esimiesharjoitteluun sekä kesätöihin että pysyviin työsuhteisin. Kuljet työssä kokeneen nokkamiehen mukana, ja hankit kokemusta esimiestyöstä ja projektihallinnasta. Nokkamiesharjoittelijoilta edellytämme vähintään yhtä haalariharjoittelua, tai muuta alan työkokemusta. Tehtävä on kokopäivätyö, ja jos työtilanne vaatii edellytämme joustoa työajoissa.

Työnjohtajaharjoitteluun pysyvään työsuhteeseen

Palkkaamme tulevaisuuden tekijöitä työnjohtajaharjoitteluun pysyvään työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on kunnianhimoinen, johtamisesta, mutta myös käytännön työstä innostuva osaaja, jolla on haalari- ja nokkamiesharjoittelu suoritettuna. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi rakennusmestari AMK, insinööri tai diplomi-insinööri. Työsuhde on vakituinen, ja sen alussa on harjoittelujakso, jonka pituus riippuu valittavan henkilön koulutustaustasta ja työkokemuksesta. Harjoittelun jälkeen, kun tarvittava osaaminen on saavutettu henkilö jatkaa työnjohtajan tehtävässä ja mikäli kiinnostusta ja osaamista riittää, voi kouluttautua edelleen työpäällikön tehtäviin.

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, vaativiin raudoitustöihin erikoistunut raudoitusalan yritys. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, toimialaa jatkuvasti kehittäen. Avoimuus, kunnioitus, edelläkävijyys ja hyvinvointi ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

#NJRebar #rekrytointi #työsuhdeedut #excellenceohjelma #esimies #insinööri #työnjohtaja #raudoitusala #raudoitus #ironmen #suomi #kesätyö #haalariharjoittelu #nokkamies