Muutoksia NJ Rebarin johdossa


NJ Rebarin (Nousujohde Raudoitus OY:n) toimitusjohtajaksi on nimetty 1.9.2017

DI Tommi Leikas. Uudessa roolissaan Leikas on myös yhtiön hallituksen jäsen. Pitkäaikainen toimitusjohtaja Tanja Karonen siirtyy kokopäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

NJ Rebarin palvelukseen Leikas siirtyy Advion Group Oy:stä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynti- sekä johtotehtävistä sekä laajoista organisaatioiden muutosprojekteista. Leikas on toiminut myös liikkeenjohdon konsulttina rakennus-, kuljetus-, valmistus- ja teknologiateollisuuden parissa sekä tietoliikenne- ja sähköverkkoja rakentavan yrityksen toimitusjohtajana.

Tanja Karonen jättää toimitusjohtajan tehtävät luottavaisin mielin. ”Ammattijohtajan palkkaaminen oli meille luonnollinen askel yrityksen tässä kehitysvaiheessa. Tommi tuo meille vahvaa osaamista ja uutta näkemystä, ja odotan yhteistyötämme innolla. Omalla työurallani aion nyt siirtyä hetkeksi syrjään operatiivisesta johdosta ja keskittyä NJ Rebarin pitkän aikavälin kehittämiseen, sekä selvittää yhtiön mahdollisuuksia uusilla markkinoilla. Seuraavan vuoden ajan aion panostaa myös vapaaehtoistyöhön, itseni kehittämiseen ja perheeseen.”

Uusi toimitusjohtaja jatkaa edeltäjänsä tavoin NJ Rebarin toiminnan kehittämistä entistä asiakaslähtöisemmäksi ja tehokkaammaksi. ”Yhtiö on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpana vaativien infrarakentamisen kohteiden raudoittajana, mutta haluamme olla edelläkävijöitä alallamme, joten toimintamallien ja -tapojen kehittäminen jatkuu. Haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi parasta laatua, myös ketteriä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tulemme myös kiinnittämään erityistä huomioita myös henkilöstön ammattitaitoon sekä työssä viihtyvyyteen. Tulevaisuuteen katsomme luottavaisin mielin".

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, vaativiin raudoitustöihin erikoistunut raudoitusalan yritys. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, toimialaa jatkuvasti kehittäen. Avoimuus, kunnioitus, edelläkävijyys ja hyvinvointi ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Lisätietoja:

Tommi Leikas

tommi.leikas@njrebar.com

+ 348 400 515 000

Tanja Taronen

tanja.karonen@njrebar.com

+ 358 50 572 4752

#tanjakaronen #tommileikas #nimitysuutiset #lehdistötiedote #NJRebar #toimitusjohtaja #hallitus #suomi